...

Om Almon: Din innovativa digitala partner för dynamisk online tillväxt

Med din framgång som vår fokus, hjälper vi dig med sökmotoroptimerade hemsidor, specialinriktad marknadsföring och en helhetssyn som ta din digitala närvaro till nya nivåer.

Detta är vi

Om Almon

Almon är mer än bara ett IT-konsultföretag – vi är din partner i framgång.

För oss är varje kund unik, och vi investerar alltid tid i att förstå just dina specifika mål, utmaningar och behov för att skapa en skräddarsydd lösning som inte bara möter dina specifika mål och behov, utan också främjar er online tillväxt.

På Almon är vi mer än bara ett IT-konsultföretag – vi är ett team av passionerade proffs som är dedikerade till att hjälpa våra kunder att lyckas. Vår företagskultur bygger på ett djupt engagemang för spetskompetens, innovation och kundtillfredsställelse, vi tar med denna etik till varje projekt vi åtar oss. En av sakerna som skiljer oss från andra IT-konsultföretag är vårt fokus på personlig service, hos oss är varje kund unik. 

Lär känna oss

På Almon IT-konsult i Västerås värdesätter vi mångfald och jämlikhet.
VD

Sandra Kemdal

Som VD för vårt IT-konsultföretag prioriterar jag integritet, mångfald och kundnöjdhet för en framgångsrik framtid.

Ekonomi & Administration

Carina Kemdal

Hon är hjärtat i vår ekonomi- och administrationsavdelning.
- Stark ledarskap, precision och inkludering driver oss mot framgång.

Affärside

Affärsidén är att erbjuda verksamheter att ligga i framkanten på den digitala transformationen genom innovativa lösningar med hög kvalité och service som sätter människan i fokus. Tillsammans går vi från idé till verklighet.

Vision

Att hjälpa andra företag att hänga med i den snabbt utvecklande digitala världen. Genom långsiktig strategi med innovativa lösningar kommer vi hjälpa att företag att utveckla deras digitala resa och erbjuda expertis inom allt ifrån webb-, system- och apputveckling till mediaproduktion och digitalmarknadsföring m.m.

Mission

Målet är att hjälpa människor att ligga i framkanten på den digitala utvecklingen och att bli marknadsledande i Sverige. 

Almon IT-konsult i Västerås – Din digitala IT-partner för dynamisk online tillväxt.

Hej, jag är Sandra Kemdal, grundaren av Almon IT-konsult. 

Med basen i Västerås, har jag formats av min resa och drivits av min passion.  Efter att ha fördjupat mig i Backend- och AI-utveckling, tog jag också steget in i Frontend-världen. Startandet av Almon var mitt sätt att förena min tekniska expertis med min kreativa och konstnärliga själ. Utöver företaget och kodningen, älskar jag att måla och spendera kvalitetstid med min familj. 

Hos oss på Almon skapar vi bland annat skräddarsydda webb- och mjukvarulösningar som omfamnar just dina visioner. Låt oss tillsammans förverkliga din digitala framtid med en mix av teknik och konstnärlighet.

Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.